Stress

ModernMind imødekommer stress på en intelligent måde, hvorfor vi fokuserer på at fremelske de positive sider af arbejdslivet. Ligeledes finder vi ind til jeres arbejdsmiljøudfordringer, får sat ord på dem og synliggjort udviklingsmuligheder for at håndtere stress og mindske dens negative effekter.

Vi ser arbejdslivet som en harmoniskabende faktor i medarbejderens liv, når der er balance mellem den ansattes funktionsbetingelser og virksomhedens arbejdsvilkår. Når balancen forekommer, vil medarbejderen opleve, at stress reduceres mærkbart. Derfor er stress en udfordring der kan skabe udvikling for både medarbejderen og virksomheden.

 

Se vores brochure om Stress

 
  • maler.JPG
  • IMG_2395.JPG
  • godt af anne.JPG
  • nye 166.jpg
  • 123_2315.jpg
Referencer

Politikens Lokalaviser A/S

I samarbejde med ModernMind gennemførte vi en trivselsmåling med fokus på det psykiske arbejdsmiljø og de seks guldkorn. ModernMind har bidraget med meget kompetent faglig sparring omkring psykisk arbejdsmiljø og kortlægning af dette. Udover levering af spørgerammen, som blev udarbejdet i tæt samarbejde med os, har ModernMind udfærdiget en række særskilte rapporter og præsentationer, som har været særdeles anvendelige i den videre indsats for os. ModernMind har været en meget vidende, fleksibel og lydhør samarbejdspartner for os.

Birgitte Louise Wad

HR chef og cand. Jur ▪ Politikens Lokalaviser A/S