Om ModernMind

ModernMinds mission er, at hjælpe virksomheder med at skabe en bevægelse mod velfungerende arbejdsvilkår.

De tre begreber under vores logo: Indsigt, handling & forandring; er valgt, fordi disse ord afspejler forandringsprocessen.

Indsigt skabes gennem en læreproces, der implicerer refleksion. Læreprocessen tilvejebringer ny viden, der giver grundlag til at håndtere jeres udfordringer på nye og konstruktive måder.

Handling sker i et spændingsfelt mellem fornyende og bevarende kræfter i organisationen, og indsigten bliver her en forudsætning for, at I kan navigere sikkert mod målet. I tager konsekvensen af de nye indsigter og handler i samklang med denne viden på en konstruktiv måde.

Forandring bliver en naturlig følge, da de nye handlinger går udover de sædvanlige arbejdsrutiner. Ved at kombinere blikket for nye muligheder med handling opnås de ønskede mål.

 
  • 123_2315.jpg
  • godt af anne.JPG
  • IMG_2395.JPG
  • nye 166.jpg
  • maler.JPG
Referencer

SAS Institute

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med ModernMind, i forbindelse med teambuilding for 25 mennesker på Nørrebro Bryghus. ModernMind var hurtig til at se og forstå vores behov som afdeling og fik sammensat et rigtigt godt program til dagen. Programmet havde en god balance mellem alvor, fordybelse, hygge, fis og ballade.

Michael Cederqvist

Teknisk Supportchef ▪ SAS Institute