Vi er

ModernMind er stiftet i 2005 af Marcus Dejgaard Naselli og består pt. af tre konsulenter.  

Marcus fungerer som HR- og udviklingskonsulent. Han har specialiseret sig i gennemførelse af spørgeskemaundersøgelser og rådgivning omkring APV.

Allan Weirgang Larsen er ansvarlig for den velfunderede pædagogiske og didaktiske planlægning, samt erhvervspsykologiske analyser. Allan har særligt engageret sig indenfor APV og stresshåndtering.

Stine Faurholt er en drivkraft indenfor forbedring af arbejdsmiljøer og håndterer særligt opgaver indenfor sygefravær og coaching. Hun er en engageret, nærværende og vedholdende konsulent.

 

Samarbejdspartnere

ModernMind samarbejder tiltider med engagerede personer og virksomheder, som komplementerer vores kompetencer. Vi samarbejder bl.a. med:

Rikke Alexandra Rasmussen udvikler og afholder skræddersyede kommunikations kurser, som giver medarbejderne redskaber til at agere anderledes, end de plejer.

Maria Skou Bjerre er uddannet Cand. Scient. i Human Ernæring og medvirker ved seminarer og analyser af kost og en sund livsstil i arbejds- og privatlivet.

Synne Andersen Synne er uddannet business- og lifecoach hos Sofia Manning. Hun forstår at stille de rigtige spørgsmål på det rigtige tidspunkt.

Finn Egeberg Nielsen er medejer af Klinik for Fysioterapi i Jorcks Passage, der altid har en finger på pulsen i forhold til behovet og udviklingen indenfor ergonomi, fysioterapi , massage og træning.

Ølbrygnings-teambuilding foregår i samarbejde med Nørrebro Bryghus. Bryghuset er et lille eventyr om en succes, der på kort tid har vokset sig stærk.

Anna-Maria Llado er afspændingsterapeut og en konsulent indenfor sundhedsfremme, og underviser bl.a. i pausegymnastik, kropstræning og vejledning i sund adfærd.

Pernille og Christian Olsen videreformidler deres metode til rygestop, som hjælper til en permanent afslutning med rygning.

Mette Lund rådgiver virksomheder i bæredygtig og effektiv vej til succes. Hun sætter fokus på dialogbaseret ledelse i drift, opgaver og projekter.

 

Alle vores samarbejdspartnere er anerkendte indenfor deres fagområde, samtidig med at de har en videregående akademisk uddannelse. 

 
  • IMG_2395.JPG
  • godt af anne.JPG
  • nye 166.jpg
  • maler.JPG
  • 123_2315.jpg
Referencer

SAS Institute

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med ModernMind, i forbindelse med teambuilding for 25 mennesker på Nørrebro Bryghus. ModernMind var hurtig til at se og forstå vores behov som afdeling og fik sammensat et rigtigt godt program til dagen. Programmet havde en god balance mellem alvor, fordybelse, hygge, fis og ballade.

Michael Cederqvist

Teknisk Supportchef ▪ SAS Institute